Aksaray Haberleri - 10.03.2016 - 15:04
Bazı branşlarda doktorlar hafta içi 17:00-22:00 saatleri arasında poliklinik yapacaklar.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut, Aksaray Devlet Hastanesinde mesai dışı polikliniklerin yapılmaya başlandığını açıkladı.
Genel Sekreter Durgut, Aksaray Devlet Hastanesinin Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye Branşında hafta içi 17:00-22:00 saatleri arasında uzman doktorların polikliniklerde hasta bakacağını söyledi.
Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan’da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hastanemizde mesai dışı hasta muayenesi başladı. Bazı branşlarda uzman doktorlarımız, nöbet, icap dışı akşam saatlerinde de poliklinik hizmeti verecekler. İlk etapta Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye polikliniği ile başladık. İlerleyen günlerde, uzman doktorlarımızın sayısına göre, akşam açık olan poliklinik sayımızı arttırmaya planlıyoruz. Hastalarımız, mesai saatleri içinde polikliniklerde muayene, tetkik ve tahlilleri nasıl yaptırabiliyorsa, mesai dışında aynı tetkik ve tahlilleri yaptırıp, muayene olabilecekler. Poliklinik yapacak hekimlerimizin listeleri her ay güncellenerek, web sayfamızdan duyurulacaktır. Amacımız, özellikle Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğimizdeki ; çocuk acil servisinde mesai dışı yoğunluğu azaltarak, Aksaray halkına daha da kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktır. ” dedi.
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”
Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da
Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021