Aksaray Haberleri - 27.10.2016 - 11:06
Aksaray Devlet Hastanesinde, kullanım ömrünü tamamlamış lavabolar, tuvalet taşları, tuvalet kapıları ve aynaları, ıslak zemin fayansları ile su tesisatları yenileniyor. A, B, C Blok, M.Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniği (D Blok) ve Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği (E Blok) ile Aksaray halkına sağlık hizmeti veren Aksaray Devlet Hastanesinde bulunan 243 tuvaletin, kırık lavabo, sifon, kapı ve tuvalet taşları, ıslak zemin fayansları, su tesisatları ile lavabo aynaları yenileniyor. Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, ADH bulunan 243 tuvaletin, kırık ve kullanım ömrünü tamamlamış lavabo, tuvalet taşları, sifon, ayna, su tesisatı, tuvalet kapıları ve ıslak zemin fayanslarının 2 ay gibi kısa bir sürede yenileneceğini ve ilk çalışmanın M. Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinden başladığını açıkladı.
DAHA HİJYENİK ORTAMDA SAĞLIK HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başhekim Kılıçaslan; “Hastanemizde yıllardır kullanılan, kırık ve kullanım ömrünü tamamlamış, kırıklar ve çatlaklar nedeniyle su kaçıran ve binanın duvarlarına zarar veren lavabo ve tuvalet taşları başta olmak üzere, tuvaletlerin ıslak zemin fayanslarını, su tesisatlarını, aynı ve kapılarını yeniliyoruz. Kırık tuvalet taşlarında ve lavabolarda su kaçağı çok fazlaydı. Hastane binalarının duvarlarına, sıvalarına zarar vermekteydi. Ayrıca vatandaşlarımızın şikayetlendiği konuların başında da, tuvalet ve lavaboların durumları gelmekteydi. Bütün bu nedenlerden dolayı hastanemizde bulunan 243 tuvalette tadilat çalışması başlattık. Yıl sonuna kadar bütün tuvaletlerimiz yenilenmiş olacak. Çalışmalarımıza Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinden (D Blok) başladık. Amacımız, Aksaray halkına daha kaliteli ve daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunmak ” dedi.
Aksaray Haberleri Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
Aksaray Haberleri Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Kars Akyaka Ovası Sulaması Yenileme Projesi için sözleşme imzalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gıda Arz Güvenliği Sorunumuz Yoktur”
Aksaray Haberleri DMM’den Somali iddialarına açıklama
Aksaray Haberleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu heyetinden Elazığ Valisi Numan Hatipogluna ziyaret
Aksaray Haberleri Lübnan’da İsrail saldırılarında can kaybı 2 bin 896’ya yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021