Aksaray Haberleri - 29.08.2016 - 18:57
Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında deplasmanda Osmaniye Spor ile karşılaşan Aksaray Belediyespor rakibini 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.
2016-2017 sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Aksaray Belediyespor ilk resmi müsabakasına Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı için deplasmanda Osmaniye Spor karşısında çıktı.
Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Aksaray Belediyespor bugün saat 16:00’da Osmaniye’de 7 Ocak Stadyumunda Osmaniye Spor ile karşı karşıya geldi. Bu sezon ilk resmi maçına çıkan Aksaray Belediyespor maça güzel başladı. Oynadığı oyunla göz dolduran temsilcimiz Aksaray Belediyespor maçın 16. Dakikasında Hakkı Tosun’un attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran temsilcimiz 42. Dakika da İbrahim Konuksever’in attığı golle durumu 1-1 berabere getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor 74. Dakika da sahneye çıkan Muhammet Özdemir’in attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta başka gol olmayınca maçı Aksaray Belediyespor Osmaniye Spor karşısında 2-1 kazanarak Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselen takım oldu.
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021