Aksaray Haberleri - 24.03.2015 - 15:02
Aksaray Belediyesi, muhtarlıkların halka daha iyi hizmet verebilmeleri için Mahalle Muhtarlarına çok fonksiyonlu tarayıcı, faks ve fotokopi özelliği bulunan yazıcılardan dağıttı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yazıcı dağıtımından ardından muhtarlıklara ait bilgisayarların yenileriyle değiştirileceğini işaret etti.
Muhtarlardan gelen talep üzerine Aksaray Belediyesi tarafından muhtarlıklara tam donanımlı, teknolojik tarayıcı, faks ve fotokopi özelliği bulunan yazıcı hediye edildi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, muhtarlardan bilgisayar ve yazıcı konusunda talep geldiğini ve bu talebi olumlu karşıladıklarını söyledi.
Halkın muhtarlardan da hizmet aldığını söyleyen Başkan Yazgı, “Belediye olarak bizlerde muhtarlıklara yazıcı dağıtıyoruz. Bu dağıtımdan sonra da inşallah en kısa sürede bilgisayarlarda yenilenecek” dedi.
Muhtarlık Hizmet Binalarını yenileme çalışmalarının sürdüğünü aktaran Başkan Yazgı, “Biliyorsunuz 3 tane muhtarlık binamızı tamamladık. Muhtarlarımız yeni modern binalarında hizmet vermeye başladı. 2 adet daha Modern Muhtarlık Binası için ihale süreci devam ediyor. Muhtarlar, devlet ile halkı buluşmasında ilk basamağını oluşturuyor. Bizlerde muhtarlıkların daha iyi hizmet sunması için bilgisayar, yazıcı gibi teknolojik donanımlarına destek olmak istedik ve böyle bir uygulama başlattık” şeklinde konuştu.
Halkın yönetime katılmasını sağlayan ‘Mahalle Meclis Toplantılarının’ önümüzde günlerde tekrar devam edeceğini muhtarlara açıklayan Başkan Yazgı, “Geçen yıl başlattığımız mahalle Meclisi bu yılda sürecek. Mahallelere gelip, halkımızın sorunlarını dinlemeyi sürdüreceğiz ve halkı yönetime tabi edeceğiz. Mahalle Meclis toplantılarında mahalle sakinleri ile aramızda köprü olacak kişiler ise sizlersiniz” şeklinde konuştu.
Mahalle Muhtarları adına söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Tetik, verdiği destekten dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021