Aksaray Haberleri - 04.01.2017 - 10:38
Göreve geldiği günden beri Aksaray’da eğitim ve öğretime çok büyük destekler veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni projeye daha katkı sağlıyor.
Aksaray Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Mesleki eğitimi geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Başkan Yazgı’nın makamında düzenlenen imza töreni Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Milli Eğitim Müdürü Ömer Kartal arasında gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, günümüzde en çok önem verilen konulardan birisinin de eğitim olduğunu ve Aksaray belediyesi olarak Milli eğitim camiası ile her zaman işbirliği ve dayanışma içinde olduklarını ifade ederek “ Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte mesleki eğitimi geliştirmeye yönelik bir protokol imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun inşallah ”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’da açıklamasında Aksaray belediyesinin eğitime çok büyük katkılar sağladığının altını çizerek bu kapsamda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021