Aksaray Belediyesi Pepee İle Minikleri Buluşturdu

Aksaray Haberleri - 13.02.2017 - 13:04

Aksaray Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “Şarkılarla-Oyunlarla Pepee” adlı gösteri 14:00 ve 19:00 saatlerinde 2 Seans halinde Aksaray Kültür Merkezi’nde miniklerle buluştu.

Aksaray Belediyesi’nin maskotu “Aslancan” gösteriye gelen aileleri kapıda karşıladı. Aslancan, çocuklara ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan ‘Aslancan ile Boya ve Öğren’ kitabını hediye etti.

Salona dolduran çocuklar, sabırsızlıkla oyun başlamasını beklerken bazı ailelerde yer bulamadığı için gösteriyi ayakta izlemek zorunda kaldılar. Daha sonra her gün ekranlarda izleyicisi ile buluşan Pepee, en sevilen şarkılarıyla sahneye çıktı. Türkiye’nin kalbine taht kuran çizgi film karakteri Pepee ve kuzeni Şila, söylediği eğitim içerikli şarkılarla hem çocuklar hem de yetişkinlerin gözünde kahraman haline geldi.

Pepee ve Şila’nın gösterisini dikkatle izleyen çocuklar, gözlerini biran bile kırpmadı. Sahneden atılan balonlarla eğlenceli dakikalar yaşayan Aksaraylı minikler, 2 saat süren gösteriyle salondan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021