Aksaray Haberleri - 04.01.2017 - 14:49
Aksaray Belediyesi öncülüğünde Sarıkamış Harekatının 102. Yıldönümü etkinliğine katılmaya hazırlanan Aksaraylı Gaziler, yolculuk öncesinde Aksaray Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Süleyman Canbulut ve Güven Kemerkaya ile görüştüler.
Aksaray Muharipler ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, yıl dönümü etkinliğine Aksaray Belediyesinin öncülüğünde katılacaklarını söyleyerek Aksaray’ı Gaziler olarak temsil edeceklerini ifade etti.
Aksaraylı Gaziler, 102 yıl önce Osmanlı’yı Rus işgalinden kurtarmak için yola çıkan ancak donarak şehit olan 90 bin şehidin yolundan yürüyecekler. Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Canbulut ve Güven Kemerkaya, Sarıkamış şehitlerini Türk Milletinin asla unutmayacağını belirterek kendilerini ziyaret eden Gazilere teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021