Aksaray Haberleri - 01.04.2015 - 9:08
Aksaray Belediyesi halka daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişletti. Farklı alanlarda hizmet verecek olan 7 adet araç, Aksaray Belediyesi Hizmet binası önünde düzenlenen törenle halka tanıtıldı. Hizmet araçlarının tanıtım törenine katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni alınan greyderi test ederken artık belediye hizmetlerinin kalitesinin artacağını işaret etti.
Aksaray Belediyesi sunulan hizmetlerin kalitesini arttırmak ve belediye hizmetlerinin daha etkin biçimde yürütülmesi sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesine alınan hizmet araçlarının tanıtımı için Belediye Hizmet binası önünde tanıtım töreni düzenlendi.
Eskiyen araçları yenileyerek daha iyi hizmet sunacağız
Törene katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye araç filosuna katılan ve farklı alanlarda hizmet verecek olan 7 adet hizmet aracının Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Belediyenin hizmet kalitesini arttırmak için araçların yenileyerek filosunu güçlenileceğinin altını çizen Başkan Yazgı, “Eskiyen araçları yenileyerek Aksaray’ımıza ve insanımıza daha iyi hizmet sunacağız. Yeni aldığımız araçları yol, kanalizasyon ve belediye hizmetlerinde kullanılacak. Yeni aracımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Tanıtım törenine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Esnaf oda Başkanı Doğan Ceylan, sivil toplu örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Aksaray Belediye tarafından teslim alınan araçlar arasında 1 adet Dozer, 1 adet Greyder, 1 adet Lastik Tekerlekli Yükleyici, 1 adet Ekskavatör, 1 adet Toprak Silindiri ve 2 adet Kazıcı Yükleyici Kepçe bulunuyor.
Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda
Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021