Aksaray Belediyesi 1350 Çiftin Nikah Akdini Gerçekleştirdi

Ana Manşet - 07.08.2024 - 13:51

Aksaray Belediyesi evlendirme müdürlüğü 2024 yılının ilk 6 ayında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklu olmak üzere toplam Bin 350 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

Bir yıl içerisinde nüfusa oranla en çok evlilik yapılan iller arasında yer alan Aksaray’da Çiftlerin isteğine bağlı olarak Kılıçarslan parkı içerisindeki evlendirme müdürlüğünde nikahlar kıyıldığı gibi isteyen çiftler içinde kurum dışında nikahlar kıyılabiliyor.

Aksaray Belediyesine bağlı evlendirme müdürlüğü ekipleri kıydığı Bin 350 nikahın 500’ünü salonlarda kıydı. Ülke dışından gelen 250 kişide Aksaray Belediyesi aracılığı ile mutluluğa adım attı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de yeni evlenen çiftleri mutlu anlarında yalnız bırakmadı. Birçok çiftin nikah akdini bizzat gerçekleştiren Başkan Dinçer, yeni evlenenlere düğün hediyesinde takdim etti.

Ana Manşet Sakarya’da ‘Profesyonel Boks Gecesi’ etkinliği

Ana Manşet Paylaş “Davraz, En Güvenli Kayak merkezi olma özelliğini güçlendiriyor”

Ana Manşet Papa 14. Leo’nun Türkiye ziyareti: Diplomasi, tarih ve stratejik mesajlar

Ana Manşet Beypazarı trafik kazası 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı

Ana Manşet Yurdun bazı kesimlerinde kar etkili oldu

Ana Manşet Yavuz Ağıralioğlu Adıyaman’dan seslendi: “Apo’ya umut, milletimize kâbus oldunuz”

Ana Manşet Basit usulden gerçek usule geçecek mükelleflere geçiş kolaylığı

Ana Manşet Kars36 Spor, Nusaybin Belediye Spor deplasmanında puan arayacak

Ana Manşet Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e çıktı

Ana Manşet Fatih Erbakan: Terör konusunda çözüm referandumdur

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021