Aksaray Belediyesi 1350 Çiftin Nikah Akdini Gerçekleştirdi

Ana Manşet - 07.08.2024 - 13:51

Aksaray Belediyesi evlendirme müdürlüğü 2024 yılının ilk 6 ayında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklu olmak üzere toplam Bin 350 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

Bir yıl içerisinde nüfusa oranla en çok evlilik yapılan iller arasında yer alan Aksaray’da Çiftlerin isteğine bağlı olarak Kılıçarslan parkı içerisindeki evlendirme müdürlüğünde nikahlar kıyıldığı gibi isteyen çiftler içinde kurum dışında nikahlar kıyılabiliyor.

Aksaray Belediyesine bağlı evlendirme müdürlüğü ekipleri kıydığı Bin 350 nikahın 500’ünü salonlarda kıydı. Ülke dışından gelen 250 kişide Aksaray Belediyesi aracılığı ile mutluluğa adım attı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de yeni evlenen çiftleri mutlu anlarında yalnız bırakmadı. Birçok çiftin nikah akdini bizzat gerçekleştiren Başkan Dinçer, yeni evlenenlere düğün hediyesinde takdim etti.

Ana Manşet Altın fiyatları haftaya sakin başladı

Ana Manşet İspanya, BM’den İsrail’e müdahale çağrısı yaptı

Ana Manşet Premier League’den İngiliz devine transfer yasağı

Ana Manşet Liverpool taraftarı tepkili, Galatasaray maçı öncesi baskı artıyor

Ana Manşet Burdur’da Play-Off’lar başlıyor

Ana Manşet Büyükşehir’in iftar buluşmaları Süleymanpaşa ile taçlandı

Ana Manşet İran’dan ABD uçak gemisi için uyarı

Ana Manşet Serik’te Ramazan gecelerinde satranç heyecanı

Ana Manşet Düzce’de “İyilik Haftası” etkinlikleri “İyilik İftarı” ile başladı

Ana Manşet Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar düşüyor, bayram yağışlı geçecek

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021