Aksaray Barosundan Başsağlığı ve Kınama

Aksaray Haberleri - 12.12.2016 - 10:32

Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah Coşkun yaptığı açıklamada; İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta hain, alçak ve vahşice gerçekleştirilen bombalı saldırıda emniyet görevlisi ve sivil vatandaş olmak üzere toplam 44 kişinin şehit düşmesi ve 155 kişinin yaralanması ulusça hepimizde derin bir üzüntüye neden olmuştur.

PKK Terör Örgütünün askerimize yönelik saldırısını ve 44 vatan evladının şehit olmasını şiddetle kınıyor; terörden medet umanları, hangi amaçla olursa olsun terörü bir yöntem olarak benimseyenleri lanetliyoruz.

PKK terör örgütü ve onun arkasında, yanında yöresinde olanlar iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bir bütündür ve her türlü saldırıya, haince girişimlere karşın bu bütünlüğünü sürdürecektir. Bu odaklar yine bilmelidirler ki bu topraklarda ülke ve millet bütünlüğüne, devletin bağımsızlığına karşı saldırıya girişmiş nice bahtsızlar görülmüş; ancak milletten de hak ettikleri cevabı almakta da gecikmemişler; bu suretle tarihin çöplüğünde yerlerini almışlardır. Ne bu hain saldırı ve ne de bundan sonra girişilecek haince saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısını, tek vatan ve tek devlet eksenini değiştiremeyecektir.

İnsanlıktan nasibini almamış vahşi terör örgütleri vatanımızı bölemeyeceksiniz, aziz milletimizin birliğini bozamayacaksınız. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Aksaray Barosu olarak bütün güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ve bedeli ne olursa olsun sonuna kadar yanlarında olacağımızı belirtir 10 Aralık İstanbul terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021