Aksaray Barosundan Başsağlığı ve Kınama

Aksaray Haberleri - 12.12.2016 - 10:32

Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah Coşkun yaptığı açıklamada; İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta hain, alçak ve vahşice gerçekleştirilen bombalı saldırıda emniyet görevlisi ve sivil vatandaş olmak üzere toplam 44 kişinin şehit düşmesi ve 155 kişinin yaralanması ulusça hepimizde derin bir üzüntüye neden olmuştur.

PKK Terör Örgütünün askerimize yönelik saldırısını ve 44 vatan evladının şehit olmasını şiddetle kınıyor; terörden medet umanları, hangi amaçla olursa olsun terörü bir yöntem olarak benimseyenleri lanetliyoruz.

PKK terör örgütü ve onun arkasında, yanında yöresinde olanlar iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bir bütündür ve her türlü saldırıya, haince girişimlere karşın bu bütünlüğünü sürdürecektir. Bu odaklar yine bilmelidirler ki bu topraklarda ülke ve millet bütünlüğüne, devletin bağımsızlığına karşı saldırıya girişmiş nice bahtsızlar görülmüş; ancak milletten de hak ettikleri cevabı almakta da gecikmemişler; bu suretle tarihin çöplüğünde yerlerini almışlardır. Ne bu hain saldırı ve ne de bundan sonra girişilecek haince saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısını, tek vatan ve tek devlet eksenini değiştiremeyecektir.

İnsanlıktan nasibini almamış vahşi terör örgütleri vatanımızı bölemeyeceksiniz, aziz milletimizin birliğini bozamayacaksınız. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Aksaray Barosu olarak bütün güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ve bedeli ne olursa olsun sonuna kadar yanlarında olacağımızı belirtir 10 Aralık İstanbul terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021