Aksaray Barosu Ortaköy’de Dayanışma ve Birlik Sofrası Kurdu

Ana Manşet - 26.02.2026 - 9:23

Aksaray Baro başkanı Mevlüt Düzgün, Aksaray Barosu’nun geleneksel hale gelen Ortaköy iftar programında protokol üyeleri, hâkimler, Cumhuriyet savcıları ve avukatlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı program, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.

Protokolden Yoğun Katılım

Ortaköy’de düzenlenen iftar programına; Ahmet Karatepe, Metin Korkmaz, Ahmet Koyuncu ve Sümeyye Çelik başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca Aksaray Barosu yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ile hâkim ve Cumhuriyet savcıları da programda yer aldı.

Başkan Düzgün’den Teşekkür Mesajı

İftar programında konuşan Baro Başkanı Mevlüt Düzgün, katılım sağlayan tüm protokol üyelerine ve meslektaşlarına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Geleneksel Ortaköy iftar programımıza teşrif eden Ortaköy Kaymakamımız Sayın Ahmet Karatepe’ye, Ağaçören Kaymakamımız Sayın Metin Korkmaz’a, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu’ya, Ortaköy Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Sümeyye Çelik’e, yönetim kurulu üyelerimize, tüm meslektaşlarımıza, hâkim ve Cumhuriyet savcılarımıza şahsım ve Aksaray Barosu adına teşekkür ediyorum.”

Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Programda hukuk camiasının dayanışmasının önemine dikkat çekilirken, Ramazan ayının manevi atmosferinde meslektaşlar arasındaki birlik ve beraberliğin güçlendiği ifade edildi. Aksaray Barosu’nun geleneksel olarak düzenlediği iftar programının, önümüzdeki yıllarda da geniş katılımla devam edeceği belirtildi.

Aksaray Barosu’nun Ortaköy iftar programı, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve samimi sohbetlerin ardından sona erdi.

Ana Manşet Yoğun kar yağışı eğitimi durdurdu: 8 ilde okullar tatil

Ana Manşet 2026-YÖKDİL/1 sınav giriş belgeleri yayımlandı

Ana Manşet Aksaray Eğitime Destek Platformu, Değer Temelli Eğitimle Güçlü Nesiller Yetiştirmeyi Amaçlıyor

Ana Manşet Bakan Gürlek’ten Aksaray’a Özel Mesaj!

Ana Manşet İmalat Sanayi Finansmanı ve İstihdamı Koruma Programı Aksaray İş Dünyasında Memnuniyetle Karşılandı

Ana Manşet Aksaray’da Ramazan bereketi! Başkan Dinçer, her gün 5 bin kişiye iftar veriyor!

Ana Manşet Bakan Prof. Dr. Memişoğlu’ndan yoğun mesai; 68 İl ziyareti; 98 yönetmenlik düzenlemesi

Ana Manşet Giresun için yoğun kar ve sağanak yağış uyarısı

Ana Manşet Aksaray’da Ramazan ayında kadınlara özel manevi birliktelik: 2 bin kadın mukabelelere katıldı!

Ana Manşet Devler Ligi’nde kritik rövanş: Juventus – Galatasaray

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021