Aksaray Barosu Kadın Üyeleri İl Genel Meclisi Ziyaret Ettiler

Aksaray Haberleri - 06.12.2018 - 15:47

Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği gün dolayısıyla İL Genel Meclis Başkanı Mehmet TÜZÜN’Ü ve meclis üyeliğine seçilen kadın meclis üyeleri Ayşe Akel ve Selda Çıtak’ı ziyaret ettiler.Meclis ziyaretine Eylül Sinem Karadal,Kübra Karatay Aslan,Melek Eroğlu,Ferdana Karayazılı,Elmas Ürkmez,Nurten Altınkaya,Özlem Döne Bölükbaş ve Saynur Öztürk katıldı.

Meclis Başkanı Mehmet TÜZÜN Kadın meclis üyelerini ziyarete gelen Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyon üyelerine ve seçilen kadın meclis üyelerine çiçek takdim ederek günlerini kutladı.

Başkan TÜZÜN konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanıyan yasanın kabulü, Cumhuriyet tarihimiz içinde demokrasi adına atılan en önemli adımlardan biri olmuş; pek çok batılı ülkeden önce yürürlüğe konan bu yasa sayesinde, kadınlarımızın siyasi ve toplumsal hayattaki konumları daha da güçlenmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verildiği bu anlamlı günde kadın haklarının her geçen gün iyileştirilmesi ve kadınlarımızın toplumsal hayatın her alanında yerlerini almasını temenni ediyor Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu ve seçilen meclis kadın üyelerimizin bu anlamlı günlerimi kutluyorum,dedi.

Aksaray Haberleri Yasa dışı bahis soruşturmasında Şahin’in tüm mal varlıklarına tedbir konuldu

Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı

Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor

Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı

Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da

Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli

Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Eğitimci – Yazar Murat Anar: Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı: Özbekistan

Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021