Aksaray Barosu, Cumhuriyetin 100. yılı için çağrıda bulundu

Ana Manşet - 27.10.2023 - 9:36

Aksaray Barosu Cumhuriyetin yüzüncü yılı kapsamında gerçekleştirilmek üzere tüm Aksaraylı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kutlanacak olan Cumhuriyetin yüzüncü yılının coşkulu bir şekilde geçmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu. Baro Başkanı Köse, konu hakkında açıklama yaparak tüm Aksaraylı vatandaşları ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti. Aksaray Barosu tarafından yapılan açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. kuruluş yıldönümüne ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Şan ve şeref dolu tarihimizden aldığımız azim ve cesaretle Cumhuriyetimizin 100. yılına birlikte yürümenin coşkusunu yüreklerimizde hissediyoruz.

100. yılımızı kutladığımız bayram haftasında ilimiz genelinde resmi kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda da Türk Bayrağı asılması için çağrıda bulunuyoruz.

Tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyor, şimdiden tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ana Manşet Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı

Ana Manşet Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi

Ana Manşet ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti

Ana Manşet Hatay İskenderun’da asansör kazası

Ana Manşet Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Ana Manşet Kırıkhan MEM şampiyon oldu

Ana Manşet AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Ana Manşet Hatay Samandağ’da karne sevinci

Ana Manşet AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Ana Manşet Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021