AKP Milletimizi Hızla Sefalete Sürüklüyor

Ana Manşet - 02.07.2021 - 16:46

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, elektrik ve doğalgaz zamlarına tepki gösterdi.  Başkan Dilmaç zamlara ilişkin olarak açıklamasında: “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Fiyat İstikrar Komitesinin kurulmasının hemen ardından Elektriğe %15, doğalgaza ise %12 oranında zam yapıldı.

Doğalgaz zamlarına paralel olarak EPDK kararı ile “elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları” nedeniyle elektrik tarifelerine zam yapıldı. Bu zamla birlikte elektrik fiyatları son 3,5 yılda %122 zamlanmış oldu. Zammın Temmuz ayından geçerli olacak şekilde yapılması 2021 yılının ilk altı aylık enflasyon rakamlarını düşük tutma çabasıdır. Böylelikle hem kamu çalışanlarının hem de emeklilerin alacağı zamlara esas olacak enflasyon rakamları düşük tutulmuş oldu. AKP’nin vatandaşı dolandırırcasına temmuz ayından başlattığı zamlar hükümetin tasarruftan ne anladığını da gözler önüne serdi.  AKP milletimizi hızla sefalete sürüklüyor. Bu gidişata erkenden dur denilmelidir” dedi.

Ana Manşet Afyonkarahisar ve Dinar’dan AK Parti’ye yeni katılım

Ana Manşet Erzurum’da kritik sığınak toplantısı

Ana Manşet Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor

Ana Manşet Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı

Ana Manşet Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı

Ana Manşet Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı

Ana Manşet Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi

Ana Manşet Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu

Ana Manşet Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor

Ana Manşet Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021