AKP Milletimizi Hızla Sefalete Sürüklüyor

Ana Manşet - 02.07.2021 - 16:46

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, elektrik ve doğalgaz zamlarına tepki gösterdi.  Başkan Dilmaç zamlara ilişkin olarak açıklamasında: “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Fiyat İstikrar Komitesinin kurulmasının hemen ardından Elektriğe %15, doğalgaza ise %12 oranında zam yapıldı.

Doğalgaz zamlarına paralel olarak EPDK kararı ile “elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları” nedeniyle elektrik tarifelerine zam yapıldı. Bu zamla birlikte elektrik fiyatları son 3,5 yılda %122 zamlanmış oldu. Zammın Temmuz ayından geçerli olacak şekilde yapılması 2021 yılının ilk altı aylık enflasyon rakamlarını düşük tutma çabasıdır. Böylelikle hem kamu çalışanlarının hem de emeklilerin alacağı zamlara esas olacak enflasyon rakamları düşük tutulmuş oldu. AKP’nin vatandaşı dolandırırcasına temmuz ayından başlattığı zamlar hükümetin tasarruftan ne anladığını da gözler önüne serdi.  AKP milletimizi hızla sefalete sürüklüyor. Bu gidişata erkenden dur denilmelidir” dedi.

Ana Manşet ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Ana Manşet Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Ana Manşet İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Ana Manşet Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Ana Manşet DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Ana Manşet Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Ana Manşet Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu

Ana Manşet Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti

Ana Manşet Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı

Ana Manşet Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021