Aksaray Haberleri - 28.03.2019 - 11:33
Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Fatih Güneş yaptığı açıklamada;
‘’Malumunuz seçimlere çok az bir zaman kaldı. Yerel seçimler biz müteahhitler için çok önemlidir. Çünkü Belediye demek imar demektir.Biz müteahhitlerin şehri geliştirmeleri belediyemizle doğru orantılıdır. Belediyemizin maddi olarak %30 nakit ihtiyacını biz müteahhitler oluşturmaktayız.
STK’ların siyasi görüşü yoktur. Oligarşik yönetimleri ve üyeleri vardır.Üyelerimizi ve Aksaray’ımızı düşünmek bizlerin esaslarıdır. Bu sebeple ki Belediye Başkan Adaylarımızla hep bir araya gelerek belediyemize sahip çıktığımızı, yaşadığımız sıkıntıları dile getirerek yönetim şekillerini ve inşaat hususlarını ,dikkate almalarını sağlamaktı. Yapılması planlanan büyük yatırımlarda, biz STK’ların da görüş alışverişinde bulunup istişare etmek hiç kimseye, bir şey kaybettirmez, aksine katma değer sağlar.
Çok güzel bir yer olan Aksaray’ın üzerinde durduğumuzu, daha önceki basın bildirimlerimizde dile getirmiştim. Şahsi menfaatten uzak olarak, bakmamız gerek, çünkü; Atacağımız her adım ,alacağımız her karar,yapacağımız her aksiyon şehre şekil verecektir.Bunda dolayı herkes bilinçlenmelidir, herkes sorumluluk üstlenmelidir,herkes yarınlarının daha güzel olmasına katkıda bulunmalıdır. Aksaray’ımızı bu güzel memleketimizi, gelecek nesillere taşımak, çocuklarımızın refah içerinde yaşatma gayreti içerisinde olduğumuzun, altını çizerek belirtmek isterim. Bu çerçevede biz üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, ortak paydamız Aksaray’dır. Belediye Başkanı adaylarımızın özveriyle seçim çalışması yapıyorlar, bütün adaylarımıza başarılar diliyorum.
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Aksaray Haberleri CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Aksaray Haberleri Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor
Aksaray Haberleri Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021