Yerel Haberler - 09.04.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Esnaf ve turizm sektörünün yapı taşlarından biri olan oda; Ankara’daki otel işletmeleri, hamamlar, günlük kiralama hizmetleri ve tamamlayıcı hizmet alanlarında faaliyet gösteren esnafın ortak sesi olarak çalışmalar yürütüyor. Başkan Mustafa Höke, sektörün ihtiyaçlarını ve esnafın karşılaştığı güncel sorunları temsil ederek, başkent turizmine katkı sunan meslek gruplarını bir araya getiriyor.
Ziyarette; Ankara’nın ekonomik ve sosyal gelişiminde esnaf örgütlerinin rolü, yerel yönetimlerle iş birliği imkanları ve başkent turizmini güçlendirecek ortak çalışma alanları ele alındı.
AKK, kentteki tüm paydaşlarla olduğu gibi esnaf odalarıyla da “ortak akıl” çerçevesinde iş birliği yürütmeye devam ederken, bu ziyaretin de şehir ekonomisine ve turizm vizyonuna katkı sunması hedeflendi.
Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa ve Ankara Klimacılar Buzdolapçılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necdet Çerkeşli yer aldı.
Yerel Haberler Altın yükselişin ardından frene bastı
Yerel Haberler İnşaat maliyetleri şubatta yükseliş gösterdi
Yerel Haberler Malatya Merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 23 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Nallıhan’da jandarmadan polise kutlama ziyareti
Yerel Haberler Yaşar Yıldırım’dan ‘Tam bağımsızlık’ vurgusu: “SİHA pazarının %65’i Türkiye’nin elinde”
Yerel Haberler Meteoroloji’den 42 ile sarı kodlu uyarı
Yerel Haberler Hatay’da 8 kilo kaçak altın operasyonu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021