Yerel Haberler - 16.06.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaretlere bir yenisini daha ekleyerek, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Baran ve beraberindeki Yönetici Heyet eşliğinde, ATO’nun milli katılım organizasyonunu üstlendiği dünyanın önemli proje taşımacılığı ve lojistik etkinliklerinden biri olan Breakbulk Europe öncesinde T.C. Lahey Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan’ı ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye ile Avrupa arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi, Ankara iş dünyasının uluslararası alandaki temsil gücünün artırılması gibi birçok önemli konu konuşuldu.
Ziyarette Halil İbrahim Yılmaz ve Gürsel Baran’ın yanı sıra; ATO Meclis Başkan Yardımcısı Ali İhsan Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Özyolu ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Karabudak da yer aldı.
Yerel Haberler Ticarette sınırlı artış, perakendede güçlü yükseliş
Yerel Haberler Türkiye’nin ihracatı eylülde yüzde 15,4 arttı
Yerel Haberler GSB burs ve kredi başvuruları başladı: Son gün 16 Ekim
Yerel Haberler “Ceza Sahası” belgeseline festivalden iki ödül
Yerel Haberler Yedi asırlık miras: Cumalıkızık
Yerel Haberler Kabine Beştepe’de toplanıyor: Gündemde hangi başlıklar var?
Yerel Haberler Gökyay Vakfı Satranç Müzesi 11. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021