Yerel Haberler - 12.06.2026 - 0:00
ANKARA-BHA
Farklı disiplinlerin, kültürlerin Başkent çatısı altında bir araya gelmesinin önemine sıklıkla değinen Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Halil İbrahim Yılmaz bu kez, Ankara’nın köklü tarihi MKE Ankaragücü Spor Kulübü’nün Başkanı İlhami Alparslan’ı ziyaret etti.
Köklü Spor Kulübü’nün dünü ve bugünü konuşuldu
Gerçekleşen toplantıda; AKK’nin aynı çatı altında farklı kültürleri birleştirme gücünün yanı sıra, Türk Futbolunun gelişim süreci, MKE Ankaragücü Spor Kulübü’nün tarihi ve şu an bulunduğu konum, Spor Kulübü’nün Başkent için önemi, başlayan ve Türkiye Milli Takımının da yer aldığı Dünya Kupası gibi birçok önemli konu hakkında konuşuldu.
Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı İlhami Alparslan’ın yanı sıra; AKK Başkan Vekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, AKK Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Lale Özgenel ve Dr. Süleyman Basa, AKK Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve eski Milletvekili Feramuz Üstün, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri; Cevdet Toptaş, Metin Akyüz, Cevriye Kaya, Arzu Balkan, Fırat Aslanbaş, AKK Spor Meclisi Başkanı Murat Kandazoğlu, AKK Bisiklet Meclisi Başkanı Murat Görücü, AKK STK Proje Destek Çalışma Grubu Sözcüsü Habib Şeker, Başkent Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Tarık Önol ve AKK Genel Sekreter Yardımcısı Daver Baytaz yer aldı.
Alparslan’a Seyir Defteri takdim edildi
Gerçekleşen görüşmenin sonunda, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı İlhami Alparslan’a AKK’nin 2019 yılından bu yana hayata geçirdiği çalışmaların yer aldığı Seyir Defteri, kültür ve sanat rehberliği niteliğinde hazırlanan AKS 101 kitabı ve MKE Ankaragücü Spor Kulübü için hazırlanan Ankara’ya İz Bırakanlar özel çıktısı hediye edildi.
Yerel Haberler AKK’de “Din-Devlet İlişkisi” konulu panel düzenlendi
Yerel Haberler Mayıs ayında yağışlar zirveye çıktı
Yerel Haberler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman: Terörsüz Türkiye meselesi devlet politikasıdır
Yerel Haberler Küresel kesinti: Facebook ve Messenger devre dışı kaldı
Yerel Haberler Antalya Kemer’de kick boks gecesi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021