Akıllı Bisiklet İstasyonlarında Kiralama Sayısı 50 bine Yaklaştı

Ana Manşet - 18.07.2022 - 13:26

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in doğa dostu projelerinden olan Akıllı Bisiklet istasyonlarında kiralama sayısı 50 bine yaklaştı.

Akıllı bisiklet uygulama projesi AKBİS’in hayata geçmesi ile son derece kullanışlı bir ulaşım türü olan bisikletli ulaşım dönemi başlamış oldu. Zamandan tasarruf sağlanması öngörülen proje vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Sağlıklı, güvenli ve ekonomik ulaşım türü olan bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması adına 11 istasyonda bulunan 120 bisiklet üyeler tarafından sevilerek kullanılıyor.

Sistem üzerinden giriş yapan vatandaşları üye olarak bisikletleri kullanabiliyor. Şuana kadar sisteme kayıtlı üye sayısı 13 bin 417’ye ulaştı. 48 bin 503 kiralamanın yapıldığı proje ile vatandaşlar güvenle ve keyifle bisiklet kullanabiliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Akıllı Bisiklet Yolları ve İstasyonları projesi ile ilgili yaptığı açıklamada istasyonların yoğun olarak kullanıldığına dikkat çekti. Çevreci ve doğa dostu projeleri şehre kazandırmanın mutluluk verdiğini belirtti.

Ana Manşet Paylaş “Davraz, En Güvenli Kayak merkezi olma özelliğini güçlendiriyor”

Ana Manşet Papa 14. Leo’nun Türkiye ziyareti: Diplomasi, tarih ve stratejik mesajlar

Ana Manşet Beypazarı trafik kazası 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı

Ana Manşet Yurdun bazı kesimlerinde kar etkili oldu

Ana Manşet Yavuz Ağıralioğlu Adıyaman’dan seslendi: “Apo’ya umut, milletimize kâbus oldunuz”

Ana Manşet Basit usulden gerçek usule geçecek mükelleflere geçiş kolaylığı

Ana Manşet Kars36 Spor, Nusaybin Belediye Spor deplasmanında puan arayacak

Ana Manşet Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e çıktı

Ana Manşet Fatih Erbakan: Terör konusunda çözüm referandumdur

Ana Manşet Gümüş fiyatları zirveyi gördü, haftayı rekorla kapattı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021