Aksaray Haberleri - 17.05.2015 - 12:23
Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED), Kılıçarslan Tepesinde fidan dikimi yaptı. Sosyal, kültürel, gençlik, spor ve çevre alanlarında çok sayıda faaliyeti gerçekleştiren Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED), İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği(ÇEKUD) ile birlikte, Kılıçaslan Tepesinde fidan dikimi yaptı.
16.05.2015 Pazar günü yapılan fidan dikim programına AKÇED gönüllüleri ve izcileri ile ÇEKUD il temsilcisi Hasan Ural katıldı.
“Daha önce Kılıçaslan Tepesinde ve Laleli mevkiinde geniş bir alanı ağaçlandırdıklarını, “Tohumdan Fidana” projesini Aksaray Merkezdeki tüm okullarda uyguladıklarını, Doğanlarla Ortaokulu, Havva Kulak Ortaokulu, Sosyal Bilimler Lisesi, Taptuk Emre Ortaokulu bahçelerinde ağaçlandırma faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen AKÇED yetkilileri, önümüzdeki günlerde de çevre ve ağaçlandırma ile ilgili çeşitli projeler planlamaktayız. Dediler.
Fidan dikim programından sonra Kılıçaslan parkına gelen gönüllüler ve izcilere yemek ikramında bulundular.
Aksaray Haberleri Körfez’de kara taşımacılığı öne çıktı
Aksaray Haberleri Aziz Yıldırım’dan sürpriz yerli hoca hamlesi!
Aksaray Haberleri Baharın simgesi sakuralar çiçek açtı
Aksaray Haberleri Rize-Artvin Havalimanı 4 yaşında
Aksaray Haberleri Mourinho ve Kerem krizi! Sarı-lacivertlilere milyon euroluk ceza
Aksaray Haberleri MSB’den deniz yetki alanları mesajı: Haklarımız korunmaya devam edecek
Aksaray Haberleri TCMB rezervlerinde 6 milyar dolarlık artış
Aksaray Haberleri Artvin’de ‘’Anne Dostu Hastane’’ sayısı 3’e ulaştı
Aksaray Haberleri Türkiye’deki En Büyük Kentiçi Parkı Tamamlandı
Aksaray Haberleri Hemşin-Çamlıhemşin yolunda ilk tünel ve köprü ulaşıma açıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021