Akçed Hayme Hatun Anaokulunu Ağaçlandırdı

Aksaray Haberleri - 29.05.2015 - 8:57

Sosyal, kültürel, gençlik, spor ve çevre alanlarında çok sayıda faaliyeti başarı ile gerçekleştiren Aksaray Kültür Çevre G. S.K. Derneği (AKÇED), Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği(ÇEKUD) ile birlikte Hayme Hatun Anaokulu bahçesini ağaçlandırdı.

Fidan dikim programına AKÇED gönüllüleri ve izcileri ile ÇEKUD il temsilcisi Hasan Ural katıldı.

“Daha önce, Milli eğitim Müdürlüğü ile “Tohumdan Fidana” projesini Aksaray Merkezdeki tüm okullarda uyguladıklarını, Taptuk Emre Ortaokulu, Doğanlarla Ortaokulu, Havva Kulak Ortaokulu, Sosyal Bilimler Lisesi ve Çavdarlılar İlkokulu bahçelerinde ağaçlandırma faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen AKÇED yetkilileri, ağaçlandırma ile ilgili çeşitli projelerle Aksaray’a hizmetten gurur duyuyoruz. Dediler.

Hayme Hatun Anaokulu Müdiresi Zeynep Nebioğlu, daha önce AKCED’in çevrecilik formatörlük hizmet içi eğitimlerine katıldığını, AKÇED’in çalışmalarından haberdar olduğunu ve yaptıkları ağaçlandırma ile okulumuzun önemli bir ihtiyacı giderilmiştir. Dedi.

Aksaray Haberleri Antalya’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı

Aksaray Haberleri Araç muayenelerinde rekor: 13 milyondan fazla kontrol yapıldı

Aksaray Haberleri Antalya yolunda yolcu otobüsü kazası

Aksaray Haberleri Refah Sınır Kapısı sınırlı yaya geçişi için test sürecine alındı

Aksaray Haberleri Ankara’da çalıntı araçları parçalayıp satan çete çökertildi: 8 gözaltı

Aksaray Haberleri Yarıyıl tatili bitti: Milyonlarca öğrenci yeniden sınıfta

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ve SDG arasında entegrasyon süreci resmen başlıyor

Aksaray Haberleri Ocak enflasyonu için geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Ramazan ayının habercisi Berat Kandili yarın idrak edilecek

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Gazze saldırılarına kınama

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021