AK Parti’nin Mayasında; İstişare Var, Samimiyet Var, Hizmet Var

Ana Manşet - 13.12.2023 - 14:19

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’ün başkanlığında İlçe Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda ilçelerin genel durumu, ilçelere yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra hayata geçirilen projeler ile belediye başkanlarının ilçelerine kazandıkları hizmetler hakkında istişareler yapıldı. Belediye Başkan aday adaylığı süreci hakkında yürütülen çalışmalar da masaya yatırıldı.

2024 yolunda yapılacak çalışmalar ve ilçelere gerçekleştirecek yatırımların yanı sıra teşkilat çalışmaları ve gündemin değerlendirildiğini aktaran İl Başkanı Aktürk, teşkilatın her bir mensubu ile inanç ve aşkla çalışmalara devam ettiklerini aktardı.

“AK Parti’nin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var” diyen Başkan Aktürk, “Memleket İşi Gönül İşi” sloganımızla millete hizmet yolunda neler yapabiliriz onun derdindeyiz. İstişarenin faydasını bugüne kadar çok gördük. Bu anlamda da istişare yapmaya her zaman devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinin ‘demokrasi yerelde başlar’ anlayışıyla çok önemli bir seçim olduğunu dile getiren İl Başkanı Aktürk, “Bu seçim, genel seçimlerden ve 2023 seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılı seçimlerini tamamlayacak önemli bir seçim. Tüm Türkiye’de milletin desteği ve teveccühüyle genel seçimlerde olduğu gibi Cumhur İttifakı’yla İstanbul, Ankara başta olmak üzere ülkemizde yine milletimizin teveccühüyle yerel seçimlerde de iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aksaray’da da çok güzel bir kardeşlik ortamı içerisinde şehir ve ülke için en iyi sonucu almak için AK Parti ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini aktaran Aktürk, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığıyla başlayan tarihle beraber belediyecilik AK Parti’nin işi ve başarılı olduğu alanlardan birisi. AK Parti belediyecilikte çok önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.”

Yaklaşık 2 saat süren toplantı; ilçe başkanları, yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin genel durumu hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

Ana Manşet Türkiye komşularına 11 ayda 25,3 milyar dolarlık ihracat yaptı

Ana Manşet Cami avlusunda antrenman yapıyorlar

Ana Manşet Motorlu taşıtlar 2024’te 383 milyar kilometre yol katetti

Ana Manşet Beş günde beş yeni hayat: Prof. Dr. Mehmet Haberal ve ekibinden tarihe geçen başarı

Ana Manşet Galatasaray, Fransa’da kritik 3 puan için Monaco’ya konuk oluyor

Ana Manşet ‘Futbolda bahis’ soruşturmasında Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı tutuklandı

Ana Manşet ABD’de ocak ayından bu yana 85 bin vize iptal edildi

Ana Manşet Türkiye ve Macaristan 16 anlaşma imzaladı: Ticaret hedefi 10 milyar dolara yükseldi

Ana Manşet KVKK’dan konaklama sektörüne yeni düzenleme: Oteller artık kimlik fotokopisi alamayacak

Ana Manşet Türk iş adamları heyeti Prizrenli “Esnaf” Derneği’ni ziyaret etti

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021