Aksaray Haberleri - 05.04.2019 - 12:12
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle otizmli çocuğu evinde ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Eşi Serap Altınsoy, Belediye Meclis üyesi Cem Elibol, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Ayşegül Türk, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sultan Billur ile 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Alaca Mahallesinde otizmli Talha Kurt’u evinde ziyaret etti. Talha Kurt ile yakından ilgilenen Başkan Altınsoy, Otizm Farkındalık Günü’nü unutmamak gerektiğine değinerek, “Otizme bir eksiklik olarak değil farklı bir yetenek olarak bakmalıyız. Otizm eksiklik değil, farklılıktır. AK Parti ailesi olarak otizmin farkındayız, onların yanındayız.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da üzerinde önemle durduğu bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerini vurgulayan Altınsoy, “Biz AK Par ailesi olarak başta Sosyal Politikalar birimimizce sürekli özel kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Fırsat buldukça yanlarına gelerek bizzat yaşanılanları yerinde görüyor ve talepleri dinliyoruz. Bizde gereği neyse onu uygulamaya koyuyoruz. Yine AK Parti hükümetimiz zamanında Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca OTİZM sendromu ile mücadele kapsamında ailelere eğitim alanında hiç olmadığı kadar imkan ve destek sağlandı. Ama biz bunları yaptık diye asla tamam yeterlidir demiyoruz. Bilhassa özel çocuklarımızın ailelerinden gelen talep ve istekleri Bakanlarımıza ve ilgili bürokratlara çözüm üretmek üzere iletiyoruz. Özel çocuklarımızın daha refah bir yaşam sürebilmesi için AK Parti kadroları olarak mücadele veriyoruz.” dedi. Kendisi için gelen heyetin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduğu gözlenen Talha Kurt, pastayı keserek misafirlerine ikramda bulundu.
Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu
Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?
Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021