Ak Parti’den Bayır-Bucak’a Yardım Kampanyası

Aksaray Haberleri - 12.01.2016 - 12:18

AK Parti Aksaray il ve ilçe teşkilatları, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile Suriye’de yaşayan Bayır Bucak Türkmenlerine yönelik 10 günlük yardım kampanyası başlattı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Hatay’ın güneyindeki Bayır-Bucak Türkmenlerinin son dönemde bir katliam eşiğinde hayatlarını devam ettiklerini belirterek, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile yardım kampanyamızı başlattık. Allah izin verirse kampanya kapsamında ciddi yardımlar toplayacağız. Aksaray’ımız, Aksaray’ımızın halkı zaten bu tür yardımlara her zaman duyarlı olmuştur. Biz inanıyoruz ki Aksaray halkımız yine her zamanki gibi ellerinden gelen desteği sonuna kadar verecektir. Bizlerde parti teşkilatı ve üyeleri olarak var gücümüzle yardım kampanyası için çalışacağız” dedi.

Yardım kampanyası kapsamında özellikle kuru bakliyat, bebek maması ve bebek bezine dikkat çekildiğini belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Konserve, kuru gıda, Çocuk bezi ve hijyenik malzemeleri, Tıbbi malzemeler, giysi, ayakkabı, Tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması ve battaniye gibi şeyler önceliklidir. Oradaki kardeşlerimizin en çok ihtiyaçları olduğu şeyler bunlar. Yardım kampanyamız 11 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlamıştır. Kampanya kapsamında Suriye’de yaşayan Bayır-Bucak Türkmenlerine bir nebzede olsa yardım etmek istiyoruz. Allah izin verirse onlara Aksaray’dan son derece verimli bir yardım göndereceğiz” dedi.

Aksaray Haberleri Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor

Aksaray Haberleri Kars’ta bayram namazında camiler doldu

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı

Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021