AK Parti’de “Kütüphane Sohbetleri” Ömer Çelik’le başlıyor

Yerel Haberler - 09.11.2025 - 10:26

ANKARA – BHA

Yenilenen yapısıyla Ankara’nın önemli kültür duraklarından biri haline gelen AK Kütüphane, bu kez söyleşilere ev sahipliği yapacak. Kitap severlerin yoğun ilgisini çeken kütüphane, kapılarını bu defa da söyleşilerle halka açıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezimizde başlatacağımız Kütüphane Sohbetleri programının ilk buluşmasını, Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Ömer ÇELİK ile gerçekleştireceğiz. Ömer Çelik bey AK Partimizin kuruluşundan bu yana bu büyük başarı öyküsünün içinde ve bize kendi hikayesi üzerinden Türkiye’nin hikayesini anlatacak” ifadelerini kullandı.

Kültür ve sanatı birleştirici bir güç olarak gördüklerini ifade eden Yayman, çok farklı kesimlerden isimleri bu sohbetlerde ağırlayacaklarını söyledi.

Herkesi Kütüphane Sohbetlerine davet eden Yayman, “Bu anlamlı buluşmada, hem kültür ve sanat çalışmalarımızı istişare edecek hem de ülkemizin fikir ve düşünce dünyasına dair keyifli buluşmalar gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Yerel Haberler Kayseri’de gaz tankı patlaması: 4 işçi hastaneye kaldırıldı

Yerel Haberler Bakan Şimşek: Enflasyonda aşağı yönlü eğilim sürüyor

Yerel Haberler İsrail ordusu, Tahran ve Beyrut’a eş zamanlı hava saldırıları düzenlediğini açıkladı

Yerel Haberler Bakan Memişoğlu: 1 milyon 58 bin çocuğa işitme tarama testi yaptık

Yerel Haberler Bahçeli’den ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Yerel Haberler AK Parti Aksaray, Ramazan’da gönül sofralarını kuruyor

Yerel Haberler Milletvekili Avcı TBMM’de 263 şehit madenciyi andı

Yerel Haberler THY filosundaki uçak sayısı 531’e çıktı

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu 9’uncu kez toplandı

Yerel Haberler Ordu’da bazı ilçelerde okullar tatil

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021