Yerel Haberler - 30.04.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya yönelik girişimlere destek verdi.
Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İnsanlık adına Gazze’ye yardım ulaştırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na İsrail güçleri tarafından uluslararası sularda yapılan saldırı, ‘insanlık ittifakı’nı hedef alan bir barbarlıktır. İsrail’in tüm insanlığı hedef alan bu barbarlığını lanetliyoruz. İsrail, Gazze’ye yardım götürmeye çalışan Küresel Sumud Filosu’na saldırarak insanlık düşmanı bir suç daha işlemiştir. İsrail’in bu barbarlığına karşı tüm uluslararası toplum ortak bir cevap vermelidir. Filoda yer alan vatandaşlarımızın ve diğer yolcuların durumunu yakından takip ediyoruz.”
Yerel Haberler Başkan Er: Malatya’da 125 bin bağımsız bölüm inşa edildi
Yerel Haberler Malatya’da Terörsüz Türkiye süreci masaya yatırılacak
Yerel Haberler Malatya’da 450 öğrenciye ücretsiz eğitim desteği
Yerel Haberler Bursa’da firari hükümlü çatı arasında yakalandı
Yerel Haberler Oktay Yılmaz: Bursa turizminin yol haritasını belirleyeceğiz
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021