Aksaray Haberleri - 30.09.2017 - 16:56
AK Parti Aksaray Kadın Kolları tarafından Muharrem Ayı sebebiyle vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.
15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleşen aşure programına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Partili kadınlar ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşlara aşure ikramında bulurken Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ise her yıl geleneksel hale getirilen bir programı daha gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Böyle bir programda kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Yazgı, parti teşkilatına ve vatandaşlara teşekkür etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Aşure gününün temelinde birlik, beraberlik ve paylaşmanın esas olduğunu belirtti. Geleneklerimizde önemli bir yere sahip Aşure kültürünün, gelecek nesillere bu tür programlarla aktarıldığını ifade etti.
15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaklaşık Bin kişiye aşure dağıtımının yapıldığı bildirildi.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021