AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi

Yerel Haberler - 05.12.2025 - 13:33

YAŞAR TOBNBAK/ ANKARA/BHA

AK Parti İlçe başkanı Halil Etili ve beraberinde TEiAŞ 8. Bölge Müdürü Hadi Bingöl, TEİAŞ Trafo Merkezleri Tesis Daire başkanı Dursun Şimşek ile birlikte geldikleri Çantırlı mahallesinde mahalle halkının sorunlarını dinledi.

Çantırlı mahalle halkı, mahallelerinin tamamen tarım arazisi içine yapılmak istenen Trafo dağıtım merkezine karşı olduklarını ve bunun başka bir yere yapılmasını, tarım arazisinin heder edilmemesini istedi.

Durumu dinleyen AK Parti İlçe başkanı Halil Etili ve beraberinde gelen TEiAŞ 8. Bölge Müdürü Hadi Bingöl, TEİAŞ Trafo Merkezleri Tesis Daire başkanı Dursun Şimşek, durumun yeniden ele alınarak, değerlendirileceğini, bu konuda kendilerini AK Parti İlçe başkanı Halil Etili’nin de sağlıklı bir şekilde bilgilendirdiklerini aktardılar.

Düzenlenen toplantının akabinde Mahalle muhtarı Yüksel Ünlü (bha) muhabirine yaptığı açıklamasında, Çantırlı mahallesindeki durumu en üste seviyede yöneticilere aktardıklarını söyledi.

Mahalle muhtarı tesisin yapılmasına karşı olmadıklarını ancak tesisin, tamamen tarım arazisi içine yapılmasına karşı olduklarını belirtirken, “bu tesisin başka alana yapılması mümkün. Tarım arazisini neden heder ediyoruz, bunu anlamış değiliz. Bu duruma mahalle halkım tamamen karşıyız. Tesis başka yere yapılsın istiyoruz.”

Yerel Haberler Dereboğazı yolu yine can aldı 7 ölü 5 yaralı

Yerel Haberler Liman ve havalimanında büyük uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Aksaray, Stratejik Sanayide Yeni Merkez Oluyor

Yerel Haberler Antalya’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı

Yerel Haberler Araç muayenelerinde rekor: 13 milyondan fazla kontrol yapıldı

Yerel Haberler Antalya yolunda yolcu otobüsü kazası

Yerel Haberler Refah Sınır Kapısı sınırlı yaya geçişi için test sürecine alındı

Yerel Haberler Ankara’da çalıntı araçları parçalayıp satan çete çökertildi: 8 gözaltı

Yerel Haberler Yarıyıl tatili bitti: Milyonlarca öğrenci yeniden sınıfta

Yerel Haberler Şam yönetimi ve SDG arasında entegrasyon süreci resmen başlıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021