Ak Parti İl Kongresi 13 Ocak’ta

Aksaray Haberleri - 03.01.2018 - 10:50

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresinin Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 13 Ocak 2017 tarihinde Saat 16:00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın İl Kongresine katılacağını kaydeden İl Başkanı Altınsoy, “Ak Parti’nin kuruluşu olan 2001 yılından itibaren millete hizmet aşkı ile yoluna devam ediyoruz. Millete hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle “Herşey Türkiye İçin” sloganıyla çıktığımız bu kutlu dava yolunda siyaset anlayışımız her daim vatandaşlarımız olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılmayanı yapan, görülmeyeni görünür hale getiren, sadece ülkemizde değil tüm dünyada mazlumların umudu olan Ak Parti hiç durmadan, yorulmadan ve kendimizi yenileyerek en önemlisi de güçlenerek güçlü devlet, güçlü millet şiarından hiç sapmadı.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda atmamız gereken sağlam ve güçlü adımlardan biri olan 6. Olağan Kongremizi tazelenme ve yenilenme fırsatı olarak görüyoruz.

İl kongremizle birlikte dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kongremizin Aksaray’ımıza Partimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam” ifadelerinde bulundu.

Ayrıca Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kongre günü Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Kapalı Spor Salonun etrafında toplanacak olan vatandaşların rahatlıkla izleyebilecekleri dev bir ekran kurulacağını kendisini bekleyen Aksaraylılara hitap ettikten sonra kongre salonuna teşrif edeceğini de kaydetti.

Aksaray Haberleri Musavvat Dervişoğlu Giresun’da konuştu

Aksaray Haberleri DMM’den bayram öncesi kritik uyarı: “Sahte mesajlara dikkat”

Aksaray Haberleri Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 18 Mart mesajı: “Bağımsızlığımızdan asla vazgeçmeyiz”

Aksaray Haberleri Bakan Bayraktar: Irak petrolü Türkiye’ye akmaya başladı

Aksaray Haberleri TEDxYouth@BLIS 2026 “Kendime Not” temasıyla Ankara’da düzenlendi

Aksaray Haberleri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ndan Ramazan Bayramı mesajı

Aksaray Haberleri Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı

Aksaray Haberleri Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı

Aksaray Haberleri Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021