Aksaray Haberleri - 21.12.2015 - 16:31
AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yazılı yaptığı bildirisinde Mevlid Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Salı gününü Çarşambaya bağlayan gece, Cenab-ı Allah’ın insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, ilahi vahyin tamamlayıcısı, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (s.a.v.) doğum günü olan Mevlid Kandilini idrak edeceğiz. Peygamber Efendimizi sevmek insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşımak, hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O’nun örnek ahlâkına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek gerekmektedir, dedi.
Yüce Rabbimizin peygamberleri, meleklerden değil de içimizden seçmesi, bir beşer olarak göndermesi, peygamberlerin davetinin insanlar için anlaşılabilir, yaşanabilir ve yapılabilir olduğunu göstermek içindir. Bu gece idrak edeceğimiz Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa’nın (s.a.v.) doğum yıldönümü olan “Mevlid Kandili”nin milletimiz, din kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barışa ve hayırlara vesile olmasını, huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyorum.
Bu duygu ve temennilerle, Tüm hemşerilerimin Mübarek Mevlid Kandilini kutlar, milletimize hayır ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum, dedi.
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor
Aksaray Haberleri Kars’ta bayram namazında camiler doldu
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021