AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun Aksaray Valiliğini ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 22.10.2017 - 11:02

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun Aksaray Valisi Aykut Pekmez’i Valilik makamında ziyaret etti.

Sorgun beraberinde Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Sorgun burada yaptığı açıklamada Aksaray’ın emsali olan illerle karşılaştırıldığında son yıllarda önemli bir büyüme gerçekleştirdiğini belirtti.

Sorgun, Aksaray’ın coğrafi konumu ile Kapadokya’dan KOP bölgesine; ulaşımı, turizm, tarım ve hayvancılıkta gösterdiği gelişmeler ile bir çok ilin gıbta ile baktığı bir şehir olduğunu ifade ederek; Aksaray’ın kalkınmasının komşularını da kalkındıracağını söyledi.

Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta çok önemli bir potansiyeli olduğunu belirten Vali Aykut Pekmez Aksaray’ın tarımsal üretimde bir çok üründe ilk on içerisinde bulunduğunu kaydetti.

Vali Aykut Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Sorgun’a Aksaray’ın ünlü el dokuma Taşpınar halısı hediye etti.

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı

Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021