Aksaray Haberleri - 22.10.2017 - 11:02
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun Aksaray Valisi Aykut Pekmez’i Valilik makamında ziyaret etti.
Sorgun beraberinde Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Sorgun burada yaptığı açıklamada Aksaray’ın emsali olan illerle karşılaştırıldığında son yıllarda önemli bir büyüme gerçekleştirdiğini belirtti.
Sorgun, Aksaray’ın coğrafi konumu ile Kapadokya’dan KOP bölgesine; ulaşımı, turizm, tarım ve hayvancılıkta gösterdiği gelişmeler ile bir çok ilin gıbta ile baktığı bir şehir olduğunu ifade ederek; Aksaray’ın kalkınmasının komşularını da kalkındıracağını söyledi.
Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta çok önemli bir potansiyeli olduğunu belirten Vali Aykut Pekmez Aksaray’ın tarımsal üretimde bir çok üründe ilk on içerisinde bulunduğunu kaydetti.
Vali Aykut Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Sorgun’a Aksaray’ın ünlü el dokuma Taşpınar halısı hediye etti.
Aksaray Haberleri Vali Ziya Polat’tan ADEM’e Anlamlı Ziyaret: “Eğitimin yaşı yok”
Aksaray Haberleri Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri GSB Spor Okulları kapsamında tenis antrenmanları devam ediyor
Aksaray Haberleri Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi
Aksaray Haberleri Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi
Aksaray Haberleri Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi
Aksaray Haberleri Ömer Gürsoy: Yetenek Var, Destek Yok: Anadolu’nun Tenis Gerçeği
Aksaray Haberleri Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Aksaray Haberleri Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021