AK Parti Gençlik Kolları Yönetiminden Ziyaret

Aksaray Haberleri - 04.04.2015 - 13:25

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mert Gökduman, Aksaray Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç ve yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Teşkilat yapılanmasında gerçekleşen kongre sonrasında yenilenme süreci başlatan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, yeni yönetimiyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Görüşmeye Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mert Gökduman da eşlik ederken parti genel merkezinin gençlik kollarına büyük önem verdiği aktardı.

Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, yönetim kurulu üyelerini Başkan Yazgı’ya tanıttı. Ziyarette Ak Partinin üniversite teşkilatı ÜNİAK yönetimi de hazır bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, parti faaliyetlerinin aralıksız sürdüğüne işaret ederken geçtiğimiz günlerde İstanbul adliyesinde yaşanan terör saldırısını kınadı. Gençlik Kolları Başkanı Kılıç, saldırı sonucu Şehit düşen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet diledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Gençlik Kollarını; siyasetçi yetiştiren bir kurum olarak değerlendiren Başkan Yazgı “Gençlik Kolları demek siyasetin en temel yapı taşı demektir. Parti içindeki en aktif görevleri yine gençlik kolları üstleniyor. Gençlerimize bakıyorum herkesin gözünün içi gülüyor. Tanışma sırasında herkes üstlendiği görevleri de söyledi. Bu teşkilat içinde bu şekilde görev ve sorumluluk bilincinin paylaşılması yapılacak işleri kolaylaştıracaktır” dedi.

İstanbul’da Adliye Sarayında mefhum terör saldırısını kınayan Başkan Yazgı, “Milletimizin başı sağ olsun. Saldırıda şehit düşen Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’da

Aksaray Haberleri Itso’da Azerbaycan yatırım fırsatları tanıtıldı

Aksaray Haberleri BIST 100 endeksi günü rekor seviyeden kapattı

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat, 17 üniversitenin rektöründen oluşan heyeti kabul etti

Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı

Aksaray Haberleri KİT ve özelleştirme kapsamındaki kuruluşlarda istihdam 96 bini aştı

Aksaray Haberleri Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol ağını 30 bin kilometreye ulaştırdık

Aksaray Haberleri Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in kiralandığını açıkladı

Aksaray Haberleri Aksaray Türkiye’nin Altın Zengini İlleri Arasında

Aksaray Haberleri Karasu açıklarında gemide rahatsızlanan yolcu Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021