Ak Parti Esnaf Ziyaretleri devam ediyor

Aksaray Haberleri - 09.03.2018 - 16:58

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cuma Namazı öncesi, Kurtuluş ve Kalealtı Caddesi esnafını ziyaret edip, hayırlı işler temennisinde bulundu.

İl Başkanı Altınsoy, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Harekatı’na dikkat çekerek, “Kahraman Ordumuz Sivil ve masum insanların zarar görmemesi ve Suriye’nin toprak bütünlüğü hassasiyetiyle Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG VE DEAŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve sınır bölgemizdeki terör koridorunu yok etmek, dost ve kardeş bölge halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere operasyonlarına devam ediyorlar. Allah Kahraman Mehmetçiğimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun, muzaffer eylesin.

Bizlerde vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ak Parti’nin 15 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalar yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik için de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Esnaflar ise İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’e, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç’a ve beraberindekilere kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinledikleri için teşekkürlerini iletti.

Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor

Aksaray Haberleri İmamoğlu’nun yargılandığı “casusluk” davasında savcı tutukluluğun devamını istedi

Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!

Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021