Aksaray Haberleri - 09.03.2018 - 16:58
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cuma Namazı öncesi, Kurtuluş ve Kalealtı Caddesi esnafını ziyaret edip, hayırlı işler temennisinde bulundu.
İl Başkanı Altınsoy, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Harekatı’na dikkat çekerek, “Kahraman Ordumuz Sivil ve masum insanların zarar görmemesi ve Suriye’nin toprak bütünlüğü hassasiyetiyle Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG VE DEAŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve sınır bölgemizdeki terör koridorunu yok etmek, dost ve kardeş bölge halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere operasyonlarına devam ediyorlar. Allah Kahraman Mehmetçiğimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun, muzaffer eylesin.
Bizlerde vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ak Parti’nin 15 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalar yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik için de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Esnaflar ise İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’e, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç’a ve beraberindekilere kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinledikleri için teşekkürlerini iletti.
Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda
Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil
Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda
Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası
Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama
Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021