Ak Parti Antalya’da siyaset ve strateji aynı masada

Yerel Haberler - 05.04.2026 - 0:00

ANTALYA – BHA 

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Akdeniz Bölgesi Strateji Toplantısı”na ilişkin yaptığı paylaşımda, Bilal Erdoğan’ın programa katılarak önemli değerlendirmelerde bulunduğunu açıkladı. Toplantıda, bölgesel kalkınma hedefleri, teşkilat çalışmaları ve güncel siyasi gelişmeler ele alınırken, Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan’ın tecrübe ve görüşlerini katılımcılarla paylaşması dikkat çekti.

Erdoğan’ın özellikle gençlik politikaları, kültürel mirasın korunması ve geleneksel sporların yaygınlaştırılması konularında yaptığı vurgular öne çıktı. AK Parti teşkilatlarının sahadaki etkinliğinin artırılması, yerel yönetimlerle koordinasyonun güçlendirilmesi ve bölgesel stratejilerin daha etkin uygulanmasına yönelik başlıkların da masaya yatırıldığı toplantıda, katılımcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Ali Çetin, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, Bilal Erdoğan’ın katılımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Bilal Erdoğan Beyefendi’nin bilgi ve tecrübelerini paylaşması bizler için son derece kıymetli oldu” ifadelerini kullandı. Toplantının, Akdeniz Bölgesi’nde yürütülen çalışmaların daha verimli hale getirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasının belirlenmesi açısından önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.

Yerel Haberler Gazze’de can kaybı 72 bin 744’e çıktı

Yerel Haberler İl Millî Eğitim Müdürleri Ankara’da; Kritik Toplantı

Yerel Haberler İsveç Hükümetinden kadınlara destek

Yerel Haberler Başkan Gülpınar 2 yıllık hizmet karnesini açıkladı

Yerel Haberler Jeopolitik Gelişmelerin Turizm Ekonomisine Etkileri Değerlendirildi

Yerel Haberler TİMBİR AK Parti Genel Merkezi’nde: basına yönelik ‘tasarruf tedbirleri’ gündemde

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğu-Batı Orta Koridorunun önemi her geçen gün artıyor

Yerel Haberler Jandarma’dan Ailelere “Dijital Ayak İzi” Uyarısı

Yerel Haberler Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini güncelledi

Yerel Haberler Bursa’da yaz öncesi kırmızı alarm, ormanlara giriş ve piknik yasaklandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021