Yerel Haberler - 16.11.2025 - 17:25
ANTALYA – BHA
AK Parti camiası, Manavgat önceki dönem ilçe başkanı Ercan Mekteplioğlu’nun oğlu Baybars Mekteplioğlu ile Rümeysa’nın düğün merasiminde geniş katılımlı bir buluşma gerçekleştirdi. Antalya’nın dört bir yanından teşkilat mensupları, partinin önceki dönem il ve ilçe başkanları, milletvekilleri ile çok sayıda davetli törene iştirak etti.
İl Başkanı Ali Çetin ile Antalya milletvekilleri de genç çifti yalnız bırakmadı. Düğün, parti kadrolarının uzun süredir bir araya geldiği en geniş katılımlı organizasyonlardan biri olurken, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sıcak bir buluşma olarak değerlendirildi.
Mekteplioğlu ailesi, davetlilerin tebriklerini kabul ederken genç çift için iyi dilekler paylaşıldı. Düğün, siyasi nezaketin ve dayanışmanın ön planda olduğu anlamlı bir geceye sahne oldu.
Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Yerel Haberler Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Yerel Haberler Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021