AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığından Gönül Dostlarına Ziyaret

Aksaray Haberleri - 03.12.2018 - 12:54

AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Gönül Dostlarını ziyaret etti.

Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Ayşegül Türk, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Aksaray Şube Başkanı Şükran Gevenç, il yönetimi üyeleri çocuklarla bir araya geldi.

Etkinliğin düzenlendiği alana giren engelli bireylerden oluşan mehteran takımı, katılımcılara büyük coşku yaşatırken performanslarıyla kendilerine hayran bıraktı. Büyük beğeni toplayan etkinlikte marşa herkes eşlik etti. Daha sonra engelli çocuklar günün anısına AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığının daha önceden hazırlattığı pastayı birlikte kesti.

AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Türk, engellilere saygının, onlara yaşama sevinci verdiğini belirterek, “AK Parti olarak her zamanki gibi engellilerin hayatını paylaşmak için çocuklarımızı ziyaret ederek gönül aldık” dedi.

Engellilik konusunun yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini ilgilendirmediğini anlatan Türk, engelliliğin sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

Türk, “Engelli olmalarına rağmen hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Tüm zorluklara rağmen, spordan sanata, edebiyattan siyasete. eğitimden çalışma hayatına, her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm Engelli vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam geçirmesini diliyorum” dedi.

Aksaray Haberleri Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı

Aksaray Haberleri “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu

Aksaray Haberleri Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor

Aksaray Haberleri Kars’ta Engelsiz Buluşma: 3 Aralık’ta yüzme havuzunda coşku dolu etkinlik

Aksaray Haberleri Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı

Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz

Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti

Aksaray Haberleri Kars Emniyeti’nden 2 bin 300 üniversite öğrencisine terörle mücadele eğitimi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021