Yerel Haberler - 25.11.2025 - 14:00
ADANA-BHA
Söylemez mesajında, öğretmenliğin insanı en ideal şekilde eğitmek ve yetiştirmek olarak tanımlanabilecek kutsal bir meslek olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“İnsan yetiştirmek aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşasıdır. Ülkemizin en ücra köşelerine kadar mesleklerini icra eden, vatanımıza, milletimize ve devletimize sevdalı; fikren, ilmen ve bedenen güçlü, toplumumuza faydalı bireyler yetiştiren kıymetli öğretmenlerimiz her türlü takdiri hak etmektedir. İstikbalimizin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimize minnettarız.”
Söylemez, sözlerinin devamında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularla kutladığını belirterek:
“Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olmuş aziz eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.
Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi
Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı
Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı
Yerel Haberler Vali Masatlı gençleri ağırladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021