Aksaray Haberleri - 15.05.2017 - 9:44
Aksaray Ak Parti Kadın Kolları, Kılıçaslan parkında düzenlenen piknikle hem Anneler Günü’nü hem de 16 Nisan’da yapılan Referandumda elde edilen başarıyı kutladı.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Başkan Yardımcısı Gül Yarız ve yönetim kurulunda yer alan çok sayıda hanımın katıldığı piknikte Adanalı Nuri Usta tarafından mangal yapıldı.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, yaptığı açıklamada öncelikle başta şehit anneleri olmak üzere tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Köktaş, 16 Nisanda yapılan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması Referandumu öncesi yaptıkları çalışmalarla Aksaray’ın % 75.58’lik oy oranı ile Türkiye Genelinde Aksaray’ın 2.liğe taşınmasında Kadın kolları olarak önemli bir rol aldıklarını ifade etti. Köktaş, Bu başarının elde edilmesinde özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçen tüm hanımlara Teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021