AK Heyete Organize Sanayi Bölgesinden Tam Destek

Ana Manşet - 30.01.2024 - 14:46

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Aksaray’dan dünyaya ihracat yapan Kalde ve Aytaç makine fabrikasındaki yönetim kurulu üyeleri ve işçilerle buluşan Başkan Dinçer, Organize Sanayi Bölgesine yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı. 50 metrelik yeni bulvar yolunun hizmete alınması ile ulaşımın kolaylaştığını belirten Başkan Dinçer mevcut yolda yapılan genişletme çalışması ile ilerde oluşabilecek trafik yoğunluklarının önüne geçtiklerini söyledi.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin ülke ekonomisine katkı sağlamakta ciddi katkılarının olduğunu söyleyen Başkan Dinçer burada yatırımcıların ve işçilerin büyük emeklerinin olduğunu söyledi. Yatırımcılara ve işçilere teşekkür eden Başkan Dinçer, ilk dönemde olduğu gibi yeni dönemde de organize sanayi bölgesindeki gelişmeleri destekleyecek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Şehrin her noktasında yapılan çalışmalara şahit olduklarını belirten işçiler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e yeni dönem içinde talep ve önerilerde bulundular. İşçilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer ve Ak Heyet işçilerden tam destek sözü aldılar.

Ana Manşet PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza

Ana Manşet Elazığ’da kaçak siah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Ana Manşet Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı

Ana Manşet Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı

Ana Manşet Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı

Ana Manşet Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak

Ana Manşet Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı

Ana Manşet Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma

Ana Manşet Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Ana Manşet Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021