Aksaray Haberleri - 08.10.2015 - 15:48
AK Parti 2’inci sıra Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında Somuncu Baba Külliyesi’nde Din Bir Sen ve Erbakan Vakfı ile kahvaltıda bir araya geldi.
Çok sayıda vatandaş ve üyelerin katıldığı programda 1 Kasım seçimi için yapılan çalışmalar anlatılırken, Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 13 yıllık yapılan hizmetlerden bahsederek, Türkiye’nin tek başına iktidar olan bir hükümete ihtiyacı olduğunu söylediler. Bu nedenle 1 Kasım seçiminin çok önemli olduğunu belirten AK Heyet, 1 Kasım’da AK Parti’nin tek bayına iktidar olarak seçimlerden çıkacağını söyledi.
Din Bir Sen ve Erbakan Vakfı yöneticileri ile üyeleri ise AK Parti’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, AK Parti’ye sonuna kadar destek vereceklerini ve 1 Kasım seçimlerinde hep birlikte tek başına iktidar olarak çıkartacaklarını ifade ettiler.
Aksaray Haberleri Kedilere dilencilik yaptırdılar: Belediye harekete geçti
Aksaray Haberleri Bilecik’te ormanlara girişler yasaklandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan meydandan halka seslenecek
Aksaray Haberleri İki CHP’li belediye başkanı için ihraç süreci başlatıldı
Aksaray Haberleri Mustafa Eken’den STSO seçim sürecine net mesaj: “Kardeşlik kazansın, ayrışma değil”
Aksaray Haberleri Giresun Medya Platformu Çekmeköy’de toplandı
Aksaray Haberleri Türel: “50’ye yakın köprülü kavşak yaptık”
Aksaray Haberleri TİMBİR İngiltere Temsilcisi İsmail Karakaş’tan TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Enver Kantarmış’a Ziyaret
Aksaray Haberleri Başkentin su rezervleri güçleniyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021