Yerel Haberler - 02.12.2025 - 7:47
İSTANBUL-BHA
AJet, Orta Doğu’nun köklü kültür ve tarih merkezlerinden Beyrut’a olan uçuş ağını genişletti. Ankara ve Adana’dan Beyrut’a düzenlediği seferlere İstanbul’u da ekleyen şirket, yeni hattın açılışını 2 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren yolculuk sonrası uçak, havalimanında AJet ve Beyrut Refik Hariri Havalimanı üst yönetiminin katılımıyla düzenlenen törenle karşılandı.
Şirket, İstanbul’dan Beyrut’a haftanın yedi günü düzenli uçuş planlıyor. AJet yetkilileri, yeni hattın hem turizm hem de ticaret açısından Türkiye–Lübnan ilişkilerine önemli katkı sağlayacağını belirtiyor.
Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’da uçuş ağını kararlılıkla genişleten AJet, Beyrut hattı ile bölgedeki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yerel Haberler MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021