Yerel Haberler - 17.07.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
Ahbap Derneği’ne yönelik yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte düzenlenen ikinci dalga operasyon kapsamında sosyal medya yayıncısı Oğuzhan Uğur hakkında da gözaltı kararı uygulandı.
Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde sabah saatlerinde harekete geçen güvenlik güçleri, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Operasyonlarda Oğuzhan Uğur ile birlikte toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Soruşturmanın ilk aşamasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ve elde edilen yeni deliller doğrultusunda operasyonun kapsamı genişletildi. Bu süreçte ikinci dalga operasyon jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
Dosyada yürütülen adli işlemler kapsamında bugüne kadar 18 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi.
Yerel Haberler Keçiören’de drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 384 bin lira para cezası
Yerel Haberler Ankara’da Yazarlar Akademisi’nde Işığın Gölgesinde Dostoyevski ve Rembrandt konuşuldu
Yerel Haberler Malatya Havalimanı’nda yolculara yeni hizmetler sunuluyor
Yerel Haberler Spor Yazarı Ömer Gürsoy: ”Futbolda Zırh Çatırdıyor”
Yerel Haberler ATO Başkanı Baran: Her oy iş dünyamıza güç katıyor
Yerel Haberler Sultanlar Ligi’nde günün maç programı belli oldu
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altın ne kadar?
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021