Ağaçören Haberleri - 24.12.2025 - 19:32
Ağaçören Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nazım Pınar, 2026 yılı Genel Kurul (Seçim) toplantısının tarihini duyurarak tüm esnaf ve sanatkârları toplantıya davet etti.
Ağaçören Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nazım Pınar, üyelerine hitaben yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana yönetim kurulu ve oda personeliyle birlikte esnaf ve sanatkârlara hizmet etmeyi en önemli sorumlulukları olarak gördüklerini ifade etti.
Başkan Pınar açıklamasında,“Bizleri tercih ederek göreve getirdiğiniz günden bugüne kadar şahsım, yönetim kurulum ve personelimizle sizlere hizmeti kendimize vazife bildik. Her şartta üyelerimizin yanında olmaya gayret ettik. Sizlere hizmet etmenin mutluluğunu bizlere yaşattığınız için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Ağaçören Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 2026 yılı Genel Kurul (Seçim) Toplantısı,8 Ocak Perşembe günü saat 11.00’de Ağaçören Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Toplantıya katılacak üyelerin kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerektiği hatırlatıldı.
Başkan Nazım Pınar, açıklamasının sonunda tüm esnaf ve sanatkârları genel kurula davet ederek,“Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkârlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Ağaçören Haberleri YTB’nin “Telve” ve “Bağlar” dergilerine TYB’den kamu yayıncılığı büyük ödülü
Ağaçören Haberleri Kara yollarında 58 bin hız tabelası söküldü
Ağaçören Haberleri Temassız ödemelerde yeni dönem
Ağaçören Haberleri Milletvekili Adem Çalkın, Kars’a yapılan dev yatırımların karnesini paylaştı
Ağaçören Haberleri Kars Belediye Başkanı Senger, çalışmaları yerinde denetledi Kars’ta 7/24 kar seferberliği
Ağaçören Haberleri Arpaçay, Akçalar Köyü’nde yeni yılın ilk doğumları başladı
Ağaçören Haberleri Bankacılık sektöründe mevduat 28,5 trilyon lirayı aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021