Aksaray Haberleri - 30.01.2018 - 13:23
Aksaray Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile İHH İnsani Yardım Vakfı arasında yapılan protokol çerçevesinde 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında AFAD Arama Kurtarma Personelleri tarafından 5 gün süreyle İHH İnsani Yardım Derneği bünyesinde oluşturulan personellere Arama Kurtarma Eğitimi verildi.
İlimizde Afet ve Acil Yardım Durumlarında AFAD ekiplerine yardımcı olmak üzere Arama Kurtarma Alanında insan gücünü arttırmaya yönelik düzenlenen 1. aşama eğitim tamamlanarak, 2. aşama eğitimler Mart ayında 3. aşama eğitimler Haziran ayında ve 4. aşama eğitimde Eylül ayında yapılarak tamamlanacaktır. İHH Derneği Başkanı Önder ÖZKAN ”AFAD tarafından verilen eğitimin son derece faydalı olduğunu ve dernekleri tarafından ilimizde Arama Kurtarma ile ilgili bütün çalışmalarda bundan böyle 4 aşama eğitim tamamlandıktan sonra AFAD ekipleri ile birlikte hareket edeceklerini ve bu alanda görev alarak vatandaşlarımıza yardımcı olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti”.
Aksaray Haberleri Hayat Aras yazdı: Nevruz Çarşambaları
Aksaray Haberleri ASÜ’lü akademisyen Moldova Hükümeti Onur Ödülü’ne layık görüldü
Aksaray Haberleri Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK
Aksaray Haberleri Türkiye-Romanya maçı için geri sayım: Biletler satışa çıktı
Aksaray Haberleri Hatay’da yasa dışı bahise operasyon
Aksaray Haberleri Malatya’da kadın kooperatifinde bayram tatlısı mesaisi
Aksaray Haberleri TBMM’ye 4 dokunulmazlık dosyası sevk edildi
Aksaray Haberleri Ankara İyidereliler Derneği’nden iftar buluşması
Aksaray Haberleri İran’dan Hamaney iddialarına yalanlama
Aksaray Haberleri Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021