Aksaray Haberleri - 06.02.2018 - 11:11
Aksaray Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, araç filosunu genişletiyor.
Aksaray’da meydana gelebilecek afet ve acil durumlara daha hızlı ve etkin müdahale edebilmek amacıyla araç filosunu genişleten AFAD Müdürlüğü, bu kapsamda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından temin edilen 1 adet 4×4 Ford Ranger Pikap aracı aldı. Yeni alınan bu araçla Dağ Arama Kurtarma, Hayvan Kurtarma, kuyu Kurtarma ve operasyonel olarak her türlü afetlerde kullanılacağı belirtildi.
AFAD’ın acil durumlara müdahale, Arama- Kurtarma ve yardım faaliyetlerinde ülkemizin ve Aksaray’ın en önde gelen kuruluşları arasında yer alan kurumun, yaşanabilecek her türlü afetlere karşı araç ve gereçleriyle birlikte eğitimli personellerinin 24 saat hazır bulunduğu belirtilerek alınan Ford Ranger araçla birlikte Aksaray AFAD’ın araç sayısı 9 a ulaştığı bildirildi.
Aksaray Haberleri TMSF’den Baklavacı Faruk Güllü kararı: Şirket satışa çıkarıldı
Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan
Aksaray Haberleri Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”
Aksaray Haberleri Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı
Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”
Aksaray Haberleri Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı
Aksaray Haberleri Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu
Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021